På grund av spridning av Covid-19 och dom restriktioner som införts har flera av dom produkter vi erbjuder fått förlängd leveranstid eller att varorna skickas ett senare datum. Se nedan vad som gäller för olika produkter och märken.

 

Då vi följer kö ordning så är leveranstiden olika för varje order.

Önskar du har mera information om just din orders så maila oss på info@iampole.se med ditt order id.

 

X-Pole produkter och Serier

Serien PX x-pole stänger kommer att skickas ut i början på 2021. Alla beställningar på denna vara komma läggas i kö och skickas i den ordning vi mottager dem. Leveranstiden är preliminär för samtliga PX stänger och ytmaterial för serien - Januari/Februari förväntas vi leverera ut dessa varor igen. Notera att dessa tider är preleminära

Serien NX x-pole stänger kommer att skickas ut i början på 2021. Alla beställningar på denna vara komma läggas i kö och skickas i den ordning vi mottager dem. Leveranstiden är preliminär för samtliga NX stänger och ytmaterial för serien - Januari/Februari förväntas vi leverera ut dessa varor igen.  Notera att dessa tider är preleminära

 

X-pole Produkter som PX modellen, Stages och A-frames har en längre leveranstid än normalt. Preliminärt är December slut på PX och A- Frames samt serier stänger med mässing/Brass och Rostfritt stål.

Alla beställningar utförs och skickas i den ordning dom kommer in till oss.

Maila oss på info@iampole.se innan du beställer om du vill ha ett preliminär leveranstid för den produkten du önskar köpa.

 

Alla Lupit Pole produkter

Lupit pole produkter går fortfarande att beställa som vanligt och få skickade till sig, dock har vi förlängt leveranstiden på dessa produkter. Cirka 20 arbetsdagar tills varan skickas och du mottager spårning id. Stages är up 30 arbetsdagar.

 

Pleaser USA

Går att beställa som vanligt och vi får leveranser varje månad.

 

Övriga Produkter

Övriga produkter som greppmedel, kläder och tillbehör går att få som vanligt och skickas inom 24-48 timmar från att din beställning är lagd. Beställningar efter 13:00 Fredagar och Helgdagar skickas nästa vardag.

 

 

Denna sida uppdateras löpande med ny information gällande leveranstider.

Om du några frågor kontakta oss på info@iampole.se