I am pole - Försäljning av polestänger, poletränings-tillbehör och träningskläder.

Vill du köpa en egen poledancestång? Då har du hittat rätt!

Iampole.se är en webbshop som drivs av ett litet dedikerat
team vars mål är att förse poledance-Sverige med snygga träningskläder, bra greppmedel och bra poledance-stänger av högsta kvalitet till bästa pris.

Vårt mål är att ge bästa möjliga service och ta in de produkter som våra kunder önskar. Vi som jobbar med I am Pole har själva tränat poledance i många år och vet mycket väl vad det är som gäller på marknaden gällande bra stänger m.m. Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller synpunkter på vår arbete eller vårt sortiment. 

Vi samarbetar gärna med studios i Sverige, stora som små. Hör av dig till oss om du vill veta vilka fördelar, rabatter och förmåner du kan få genom att samarbeta med oss.

Vi finns på mail: info@iampole.se och vi svarar oftast inom 24 timmar.


Sandra Sundqvist

Jobbar som poledance-instruktör och akrobatik-instruktör. Sandra har ett brinnande intresse för poledance och reser gärna världen runt för att delta i workshops och tävlingar. Om det är någon som har koll på bra stänger och vilka kläder som är populärast just nu så är det Sandra.

 

David Hultgren

David har många års erfarenhet av att hantera webbutik och vann även Poledance-SM 2014. David tränar poledance på mycket hög nivå och har även hållit många uppskattade workshops på olika studios i Sverige.